Na flink wat kilometers te hebben gereden op onze eerste camping dag was het tijd voor een overnachting. Niets meer dan een plekje om te slapen, want we zouden de volgende dag alweer vroeg weg gaan.

We belanden op een camping net onder Dijon waar we een prachtig plekje aan een meer toegewezen kregen. Een camping gemixt met vaste (seizoens) plaatsen en plaatsen voor kortere periodes. De camping zelf was simpel opgezet met her en der bomen voor de schaduw en een plek voor kinderen om te spelen. Ook ideaal voor watersport want de camping had een eigen plek waar je je boot te water kon laten/aanleggen.

Plekje direct aan het meer

Het sanitair was prima, we hebben schoner maar ook zeker minder schoon meegemaakt. Er was ook de mogelijkheid om ’s ochtends verse broodjes te bestellen, maar omdat we zo vroeg weg gingen hebben we er geen gebruik van gemaakt.

Minpuntje was dat aan de overkant van het meer een aantal jongeren hun scooters aan het testen waren wat voor veel geluid zorgde, of dit dagelijks zo is..geen idee!

Al met al een prima plek om een nachtje door te brengen, voor ons persoonlijk echter geen camping om meerdere dagen te verblijven.

We hebben onze trip vervolgd naar Entrechaux, lees er hier meer over!

Praktische informatie

  • Sanitair: Prima, voldoende faciliteiten
  • Prijs: 14 euro o.b.v. 1 camper, 2 personen, 1 nacht en elektriciteit (met ACSI kaart)
  • Faciliteiten camping: Kleine speeltuin, loosplaats camper, milieustraat
  • campingdelaplage-seurre.fr

Meer lezen over onze reis door Zuid-Frankrijk en Spanje?

Check hier meer over onze camping in Entrechaux, Carcassonne, Seurre, Marseillan Plage en en Barcelona