Onze tweede plaats waar we deze vakantie staan is de camping: les Trois Rivieres in Entrechaux. We mochten zelf onze plek uitzoeken, na even discussiëren kozen we plek 17, top plek!

Romantisch plekje

De camping is onwijs rustig en gelegen aan een rivier(tje). De plekken staan her en der verspreid over het park tussen de bomen (geen gekunstelde plekken). Op het moment dat wij er waren was slechts de helft van de camping open, op 1 juni opende de gehele camping waardoor het bij ons erg rustig aanvoelde. Elke ochtend verse broodjes gebracht bij je camper.

Camping

We zijn hier 2 nachten gebleven. Op de eerste dag is Emile de Mont Ventoux gaan beklimmen met de racefiets, slechts een paar dagen voordat de tour voor ALS zou starten. Een flinke rit naar de top die bijna op 2000 meter hoogte ligt. Sowieso zie je in deze omgeving onwijs veel (race)fietsers. ’s Avonds hebben we de BBQ aangestoken en tot heerlijk laat buiten gezeten met de geluid van een stromende rivier op de achtergrond.

Rivier naast de camping

Op aanraden van de eigenaresse zijn we de eerste avond gaan eten in het dorpje Entrechaux bij Saint Hubert op 3,5 KM fietsen van de camping. Voor 27,50 hebben we een heerlijk 3-gangen menu voorgeschoteld gekregen met mosselen, dorade en een tartelette de framboise. Echt een aanrader!

Praktische informatie

  • Dichtstbijzijnde supermarkt: 8 KM in het centrum van Vaison-la-Romaine
  • Sanitair: Schoon en voldoende. 50 cent voor warm water bij het afwassen
  • Prijs: 16 euro o.b.v. 1 camper, 2 personen, 1 nacht en elektriciteit (met ACSI kaart) 
  • Faciliteiten camping: Kleine speeltuin, rivier waar in gezwommen kan worden en een kleine bar
  • Meer info op de website
Meer lezen over onze reis door Zuid-Frankrijk & Spanje?

Check hier meer over onze camping in Seurre, Marseillan Plage, Carcassonne en Barcelona