Sinds een paar maanden zijn wij trotse eigenaren van een eigen camper. Je kan je voorstellen dat we zo nu en dan tegen zaken aanlopen waar we nog geen weet van hebben ‘waar mag je bijvoorbeeld allemaal wildkamperen?’ In de zoektocht naar antwoorden lezen we verschillende boeken, waaronder de campervan bible van Martin Dorey. Een dik boek opgebouwd uit 4 elementen: Leven, eten, slapen en ‘repeat’. Het boek is in het engels en niet in het Nederlands verkrijgbaar.

Om maar met de deur in huis te vallen: in onze optiek geen aanrader. Ruim 400 bladzijdes zijn we doorgebladerd en na die 400 bladzijdes hadden we niet het idee iets nieuws geleerd te hebben. Het boek is geschreven voor mensen die zich willen oriënteren op een campervan of er een in het bezit hebben. Het boek staat vol met tips waar je op moet letten bij de aanschaf, recepten, camping- en kampeertips en voorbereidingen voor onderweg.

Het is boek is mooi vormgegeven met mooie foto’s, dus goed vermaak om zo nu en dan doorheen te bladeren. Voor de inhoud hoef je het echter niet te doen.

Het boek is o.a. verkrijgbaar op bol.com voor €22,99

Op zoek naar andere boeken?

Lees hier onze review over het boek “met de camper door Europa”